Her kan du læse mere om renoveringsarbejdet i Drosselhaven: Solsortvej 17-27, Lodsejervej 9-15 og Nattergalvej 4-14

Siden bliver løbende opdateret med information, foldere og skrivelser, som vi har sendt ud til lejerne i forbindelse med renoveringsprojektet.

Status på projektet: Licitation sidst i april 2021 - Vi inviterer leverandører til at afgive et tilbud på at udføre det fysiske arbejde i renoveringsprojektet.

Afdeling 11: Drosselhaven: Solsortvej 17-27, Lodsejervej 9-15, Nattergalvej 4-14

Afdeling 11: Drosselhaven: Solsortvej 17-27, Lodsejervej 9-15, Nattergalvej 4-14

Renoveringsprojektet - kort fortalt

På afdelingsmødet den 8. oktober 2019 godkendte lejerne et spændende renoveringsprojekt, hvor køkkener, badeværelser, tekniske installationer og ventilation skal renoveres i alle boliger i afdelingen. Boligerne får derfor et tiltrængt løft til glæde for nuværende og kommende beboere.

Vi forventer, at det fysiske arbejde i afdelingen starter op i foråret 2021 og afslutning i efteråret 2022. 

Renoveringen i afdelingen betyder, at huslejen i afdelingen vil stige med op til 35,14%

 

Den overordnede tidsplan 

Coronasituationen har skubbet tidsplanen og det er derfor vanskeligt at lave en præcis tidsplan på projektet i øjeblikket.
Siden bliver opdateret, så snart vi har en ny fastlagt tidsplan.

Inden arbejdet sættes i gang, vil lejerne få mere information, når vi kommer tættere på opstart. 

Læs varsling - omdelt til lejerne i januar 2021

 

Genhusning: Nattergalvej 4-14
Da det ikke er muligt at blive boende, skal lejerne i de 36 boliger på Nattergalvej genhuses, men kun i den periode, hvor renoveringsarbejdet står på i den enkelte bolig.

Senest 6 måneder inden genhusningen, bliver lejerne kontaktet af vores genhusningskonsulent, hvor de får tilbudt en personlig samtale, så de sammen finder en løsning, der passer til den enkeltes behov. 

Skal du genhuses?
Find svar på oftest stillede spørgsmål her

Renovering og corona:

Vi forholder os naturligvis til gældende Corona-restriktioner og kræver at entreprenør og håndværkere overholder alle forholdsregler – blandt andet vedr. afstand og afspritning osv. Ligeledes bedes man som beboer overholde samme forholdsregler.

Hvis din bolig skal renoveres, men ikke ønsker håndværkernes adgang til boligen grundet frygt for smittefare, beder vi dig kontakte vores projektafdeling, så vi sammen kan finde en løsning.

 

Siden bliver løbende opdateret