Afdelingsforside

Afd. 27 Skansegården Vorup

Selskabs logo

Om Skansegården Vorup

Lejlighederne er beliggende centralt i Vorup, i Randers, i områderne Aalborggade, Løgstørvej, Bøsbrovej, Nørresundbyvej og Vorup Boulevard.
De fleste af boligerne har altan med udsigt til grønt område i pæne og velholdte omgivelser. Der er moderne fællesvaskeri og en fælles legeplads, som bliver delt med de øvrige afdelinger i området. Desuden er det muligt at leje garager, der kan lejes som selvstændige lejemål.

Er du interesseret i at leje et loftrum eller en garage opslås de ledige i informationsskabet som er placeret udenfor driftscenteret på Nørresundbyvej 1.

I Vorup er der vuggestue, børnehave, fritidshjem, offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. 

Status på helhedsplanen i den sammenlagte afdeling 27-35: 
Den 13. december 2021 stemte beboerne for en større helhedsplan, der skal fremtidssikre områdets boliger, så de lever op til nutidige standarder og indretning. Derudover skal vi kunne tilbyde boliger til alle, uanset behov - fx også til ældre og gangbesværede. 

Læs mere om helhedsplanen her

Du kan læse alle omdelte orienteringer, informationsbreve, indkaldelser m.m. Se nederst på denne side under "Dokumenter" - herunder "Beboerinformation" og "Afdelingsmøder".

 

 

Afdelingens adresse: Aalborggade 8A-12B Løgstørvej 2-8 Aalborggade 6A-6H Bøsbrovej 25A-31B Nørresundbyvej 2-12 Bøsbrovej 33A-35B Nørresundbyvej 14-28 Vorup Boulevard 28-42 Vorup Boulevard 44-46 Bøsbrovej 45A-51B Bøsbrovej 37A-43B

Husleje: kr. 1733 - 7105

Faciliteter i afdelingen

Plantegning Medie Boligtype Ejendomstype Rum M 2 Husleje Indskud Ventetid Info Tilføj

Ejendomskontoret

Driftscenter Bf Kronjylland Randers
Søren Andersen Figen
Inspektør
Bo Lund Pedersen
Lokalinspektør
Tina Kristensen
Boligrådgiver
Susanne Linaa
Direktionskonsulent, Forvaltningskonsulent
Forvaltningen
Forvaltningssekretær
Mary Atanesian
Økonomimedarbejder
Mads Bjerre
Økonomisk boligsocial medarbejder

Dokumenter