Afdelingsforside

Afd. 27 Skansegården Vorup

Selskabs logo

Om Skansegården Vorup

Afdelingen er beliggende centralt i Vorup, i områderne omkring Aalborggade, Løgstørvej, Bøsbrovej, Nørresundbyvej og Vorup Boulevard. Boligerne har udsigt til grønne, pænt vedligeholdte områder.

Næsten alle lejligheder har altan og alle har stort kælderrum og der er aflåst cykelrum i alle blokke. Til afdelingen hører 95 garager og en del ekstra loft- og kælderrum, der kan lejes - kontakt os for at høre mere. Festsalen har plads til 50 gæster og har et godt køkken. Der er også et godt indrettet gæsteværelse.

I afdelingen er der moderne fællesvaskerier og der er flere legepladser og boldbaner. Man kan altid finde en udendørs hyggekrog med bord og bænke.

I afdelingen er der vuggestue, børnehave, fritidshjem, junior- og ungdomsklub samt flere andre institutioner i området. Der er ca. en km af rolige veje til Søndermarksskolen.
 
Der er gode parkeringsmuligheder og kun få minutters kørsel til E45, Storcentret og midtbyen. Der er fire stoppesteder til lokale bybusser lige i nærheden af afdelingen og ca.1 km til stoppesteder for busserne til Aarhus. Ved stoppestederne er der cykelparkering.

Meget tæt ved afdelingen findes gode indkøbsmuligheder med tre supermarkeder, og flere andre detailbutikker samt post ind- og udlevering. I området findes der læger, tandlæger, kirke samt Vorup Huset, hvor der er aktiviteter for alle aldre. Hos Vorup plejecenter går mange fra afdelingen til banko, eller pensionister køber deres mad eller eftermiddagskaffe.

Status på helhedsplanen i den sammenlagte afdeling 27-35: 
Den 13. december 2021 stemte beboerne for en større helhedsplan, der skal fremtidssikre områdets boliger, så de lever op til nutidige standarder og indretning. Derudover skal vi kunne tilbyde boliger til alle, uanset behov - fx også til ældre og gangbesværede. 

Læs mere om helhedsplanen her

Da vores helhedsplan er støttet af LandsByggeFonden har vi valgt at foretage en filmdokumentering af byggeprocessen.

Vi har derfor i denne periode (juni 2024) besøg af en journalist fra Almen Info Media, der dokumenterer den eksisterende bygningsmasse – inden renoveringen opstarter.

Du kan læse alle omdelte orienteringer, informationsbreve, indkaldelser m.m. Se nederst på denne side under "Dokumenter" - herunder "Beboerinformation" og "Afdelingsmøder".

 

Afdelingens adresse: Aalborggade 8A-12B Løgstørvej 2-8 Aalborggade 6A-6H Bøsbrovej 25A-31B Nørresundbyvej 2-12 Bøsbrovej 33A-35B Nørresundbyvej 14-28 Vorup Boulevard 28-42 Vorup Boulevard 44-46 Bøsbrovej 45A-51B Bøsbrovej 37A-43B

Husleje: kr. 1861 - 7668

Faciliteter i afdelingen

Plantegning Medie Boligtype Ejendomstype Rum M 2 Husleje Indskud Ventetid Info Tilføj

Ejendomskontoret

Driftscenter Bf Kronjylland Randers
Søren Andersen Figen
Inspektør
Bo Lund Pedersen
Lokalinspektør
Tina Kristensen
Boligrådgiver
Susanne Linaa
Direktionskonsulent, Forvaltningskonsulent
Forvaltningen
Forvaltningssekretariatet
Mary Atanesian
Økonomimedarbejder

Dokumenter