Vil du hjælpe os? - Deltag i undersøgelsen af vores beboerservice

Vil du hjælpe os? - Deltag i undersøgelsen af vores beboerservice

20.09.2023

I RandersBolig ønsker vi at vide, hvad du som beboer synes om vores service, når du er i kontakt med os eller din boligorganisation. På denne måde kan vi bedre udvikle os i fremtiden - Vi har derfor brug for DIN mening

I RandersBolig ønsker vi at vide, hvad du som beboer synes om vores service, når du er i kontakt med os eller din boligorganisation. På denne måde kan vi bedre udvikle os i fremtiden.

Vi har derfor brug for DIN mening

Senere i september 2023 sender vi et spørgeskema ud via mail. Det tager ca. 7-10 minutter at besvare undersøgelsen og din besvarelse bliver behandlet fortroligt.

Sidste frist for at besvare undersøgelsen er d. 8. oktober 2023.

Har vi din mail?
Hvis vi har din mailadresse, vil du automatisk modtage spørgeskemaet på mail i perioden 20.-25. september 2023.

Hvis vi ikke har din mail, kan du kontakte os og få den registreret, hvorefter vi sender dig et link til spørgeskemaet. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at få spørgeskemaet i trykt version.

Kontakt kommunikationskonsulent i RandersBolig:
Pia Camin
Telefon: 8912 2975

Mail: pca@randersbolig.dk
Får du spørgeskemaet tilsendt i trykt version, skal du aflevere eller sende din besvarelse til dit lokalkontor eller til RandersBolig på Marsvej 1, 8960 Randers SØ senest 8. oktober 2023.

Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte RandersBoligs kommunikationskonsulent Pia Camin: pca@randersbolig.dk

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Randers Bolig



Nu kan du spille padel i Jennumparken - Book i dag!

11-05-2023

Nyhedsopdatering: Håndtering af Snerydning efter Snestorm

04-01-2024