Bamsejagt og million skridt i Nordbyen – Bysekretariatet laver coronavenlige aktiviteter

Bamsejagt og million skridt i Nordbyen

04.02.2021

I Randers Nordby bor der mange børn og unge, der lige nu kigger ind i endnu flere uger med hjemmeskole og skærm. Det kan være svært at holde motivationen, og tiden kan føles lang, når man heller ikke kan komme i klub eller til fritidsaktiviteter – og snart er det vinterferie. Hvad skal man finde på?

De boligsociale medarbejdere i Bysekretariatet har lagt hovedet i blød og laver de næste uger en masse aktiviteter målrettet børn, unge og deres familier.

Mange af aktiviteterne vil forsøge at trække familier udenfor og få både frisk luft og en god oplevelse i denne specielle tid.

Bamsejagt

Et af tiltagene er en Bamsejagt, som Bysekretariatet har igangsat i samarbejde med Finderiet. Her kan familier lave indbyrdes konkurrencer om, hvem der finder flest bamser i vinduerne rundt omkring i de tre boligområder, Jennumparken, Vangdalen og Glarbjergvejområdet.

Se film om bamsejagt 

Hent bamseskema - så kan I krydse af, hvor mange bamser I har fundet.

Gå en million skridt!

Nordbyens Million Skridt er et tiltag, der samler beboere i alle aldre om at indsamle skridt, så Nordbyen kan komme op på en million skridt. Det bliver igangsat i vinterferien og bliver ved indtil målet er nået.

Hold øje med Bysekretariatets Facebookside

Der bliver organiseret online fællesspisninger og flere gange om ugen bliver der lagt forslag til udendørs aktiviteter under overskriften Kom ud! på Bysekretariatets Facebook 

Også for dig, der ikke bor i Nordbyen

Selv om man ikke kan samle folk til aktiviteter, så behøver ingen i Nordbyen at kede sig, når vi kan være sammen hver for sig.

Vi indbyder folk fra andre områder til at bruge forslagene om udeaktiviteter og deltage i bl.a. bamsejagten, der også strækker sig ud på naturområdet Nordre Fælled.

 

I tæt samarbejde med RandersBolig, Møllevænget & Storgaarden, Randers Boligforening af 1940, Randers Kommune m.fl.  varetager Bysekretariatet de mange boligsociale aktiviteter i Jennumparken, Vangdalen og Glarbjergvejområdet.

Se mere på www.bysekretariatet.dk

Forrige nyhed
Næste nyhed