Medarbejder er blandt kandidaterne til Årets Sportsnavn 2020 i Randers

Medarbejder er blandt kandidaterne til Årets Sportsnavn 2020 i Randers

10.06.2021

Beboerne i Randers Boligforening af 1940 kan godt være stolte af deres ejendomsmester assistent Kent Tonnesen. Som debutant på det danske landshold til hold-EM i golf for seniorer i Østrig sidste år, sikrede han EM-guldet til Danmark. Med den præstation er Kent nu nomineret til at blive Årets Sportsnavn 2020 i Randers.

Efter syv års pause i golfsporten var sejren i Østrig et vildt comeback, hvor han som den eneste debutant på landsholdet sikrede EM-guldet hjem til Danmark - for første gang nogensinde.

- Sidste år var generelt én stor optur, hvor resultaterne bare blev bedre og bedre, hvilket blev endte med en udtagelse til landsholdet, der så blev toppet med at vinde EM-guld i Østrig, fortæller Kent Tonnesen.

Endte som den bedste dansker i slagspillet

Kent og holdkammeraterne gik videre fra slagspilrunden til det, der kaldes for knockoutfasen, hvor danskerne sendte både Østrig og Tyskland ud af spillet. I finalen skulle Danmark spille mod Italien, hvor danskerne endte som sejrherrer og dermed europamestre, og Kent endte som den bedste dansker i slagspillet.

- Det tog lang tid for mig at forstå, hvad det var, vi havde gjort. Vi var klar over, at vi havde en stor chance for et godt resultat, men at vi endte med at gå hele vejen var ret vildt. I dag har jeg stadig svært ved at beskrive, hvordan det var, fortæller Kent Tonnesen, der til dagligt arbejder i Randers Boligforening af 1940, hvor han med sine kollegaer blandt andet passer og vedligeholder beboernes boliger og fællesområder.

Kåringen af Årets Sportsnavn 2020 sker i juni 2021

Hvem der løber med hæderen som årets sportsnavn 2020 i Randers og dermed pengepræmien på 20.000 kr., afsløres ved et mindre event den 29. juni 2021 på Det gamle Rådhus i Randers.

Kom så Kent!

I RandersBolig og Randers Boligforening af 1940 krydser vi alt, hvad vi kan, for at Kent løber af med hæderen – at bringe EM-guld for hold i seniorgolf hjem til Danmark for første gang, er virkelig en hæderlig bedrift.

Hvis Kent vinder prisen og dermed de 20.000 kr., ved han godt, hvad de skal bruges på - de skal nemlig bruges på sporten.

Kent Tonnesen nr. 2 fra venstre.

Kent Tonnesen nr. 2 fra venstre.

Kent Tonnesen yderst til venstre, der holder guldet.

Kent Tonnesen yderst til venstre, der holder guldet.

Forrige nyhed
Næste nyhed