Mød Sammy - vores nye projektkoordinator til "Sammen igen"

Mød Sammy - vores nye projektkoordinator til "Sammen igen"

20.04.2021

Boligorganisationerne i RandersBolig har i samarbejde med Bysekretariatet fået bevilget knap 275.000 kr. af BL- Danmarks Almene Boliger som en del af kampagnen 'Vær Med!' til et fælles projekt vi kalder for ’Sammen igen’.

Projektet skal bekæmpe ensomheden blandt voksne og ældre beboere i boligorganisationerne i Randers Kommune, der særligt føler sig isolerede eller ensomme, som følge af corona-pandemien.

I projektet har vi netop ansat en projektkoordinator, Sammy Elshikh, der allerede er i fuld gang med at igangsætte de initiativer, der skal gøre en forskel - både nu og i fremtiden.

 

Sammy Elshikh - ny projektkoordinator til projektet 'Sammen igen'.

Sammy Elshikh - ny projektkoordinator til projektet 'Sammen igen'.

"Jeg er født, opvokset og bosat i Randers med min lille familie og har et stort ønske om at sætte et positivt præg på Randers Kommune – Derfor er jeg indgået som projektkoordinator på ”Sammen igen”, og jeg glæder mig til at komme i gang og hjælpe beboerne med at skabe nye fællesskaber med hinanden." - Sammy

Vær Med!

Én af Sammys første opgaver er at etablere en række gåhold rundt omkring i Randers kommune.

Så hvis du gerne vil ud og en gå tur med nogen, så kom med på et gåhold og bliv en del af et fællesskab. Gåholdene får alle en eller flere gåværter i spidsen, og der vil være gåhold til alle niveauer.

Nogle gåværter arrangerer faste ture hver uge, mens andre arrangerer gåture en gang imellem.


Kunne du være interesseret i at blive gåvært eller deltage i et gåfællesskab?
Så tøv ikke med at kontakte Sammy!

Mail: sae@msbolig.dk
Telefon: 24 61 33 48

 

Forrige nyhed
Næste nyhed