Vellykket vælgermøde i Nordbyen med ”speed talk”

Vellykket vælgermøde i Nordbyen med ”speed talk”

09.11.2021

Mandag den 8. november 2021 afholdt Bysekretariatet et vælgerarrangement i Nordbyen, hvor borgerne i området kunne komme helt tæt på de lokale politikere.

I stedet for den klassiske opsætning med et panel, hvor borgerne kan stille spørgsmål i plenum, fokuserede Bysekretariatet på at skabe den nære dialog mellem politikerne og borgerne. Valgmødet blev derfor afholdt som en ”speed talk”, der på mange måder minder om konceptet ”speed dating”.

De enkelte partier var placeret ved hver deres bord, hvor beboerne kunne gå rundt til de forskellige politikere for at stille deres spørgsmål. Efter nogle minutter blev der ringet med klokken, og beboerne skiftede videre til det næste parti-bord.

For både borgerne og politikerne var ”speed talk ”-konceptet en meget positiv oplevelse. Borgerne kunne møde deres lokale politikere i øjenhøjde og stille deres spørgsmål, og politikerne kunne møde deres potentielle vælgere ansigt-til-ansigt og fortælle dem om deres mærkesager. På denne måde kunne borgerne få et bedre indblik i, hvad de enketelte partier og politikere står for, og dermed få et bedre kendskab til kommunalvalget, hvor vi alle skal til stemmeurnen den 16. november 2021.

Alle partier, der stiller op til valget, var inviteret til vælgermødet, hvoraf ti partier takkede ja til at deltage.

Forrige nyhed
Næste nyhed