Indvielse af de nye flotte udearealer i Nordbyen

Indvielse af de nye flotte udearealer i Nordbyen

25.04.2023

Efter halvandet års anlægsarbejde kunne boligafdelingerne i Jennumparken endelig invitere hele Randers op til deres nye fællesarealer, som blev fejret lørdag d. 22. april 2023. 

Det fornyede Jennumparken blev indviet med taler af bl.a. borgmester, Torben Hansen og formanden for Møllevænget & Storgaarden Preben Søndergaard. Derudover var der pølser fra pølsevogn, kage og kaffe, blæseorkester, dj, ansigtsmaling og aktiviteter på de nye idrætsbaner.

Hele området er planlagt, så det i høj grad inviterer borgerne indenfor i området, hvor alle er velkomne til at benytte sig af de nye fællesarealer. 

Nyt aktivitetsområde for alle

I det nye centrale aktivitetsområde i Jennumparken er der bygget en padelbane, multibane og pannabane, som er en lille rund, boldbane, samt udendørs fitness og parkour.

Padeltennisbanen kan bookes via et online bookingsystem af både beboere og ikke-beboere.

Padelbanen kan bookes her: Book padelbane i Nordbyen

Banen kan benyttes i tidsrummet 8-21 efter forudgående booking. Man kan foretage én booking af gangen á en times varighed og koster 30 kr. pr. time.

Banen vil være aflåst og lyset slukket, når den ikke er i brug.

Øget trafiksikkerhed

Inden infrastrukturprojektets start har beboerne i området givet udtryk for et ønske om at øge trafiksikkerheden på de offentlige veje i området. Randers Kommune har derfor i løbet af november og december 2022 gennemført en indsnævring af kørebanen på Gl. Jennumvej, nyt fortov langs Garnisonsvej, samt foranstaltninger, der skal gøre krydsene Flyvervej/Garnisonsvej og Husarvej/Garnisonsvej mere sikre.

RandersBolig er utrolig glade på beboernes og hele Randers’ vegne - at Jannumparken i endnu højere grad er blevet et område for alle byens borgere - og med de nye omgivelser inviterer det til endnu mere udeliv og møder mellem mennesker.

 

Stort tillykke!

Læs mere om projektet

Forrige nyhed
Næste nyhed