Kom til Åbent Hus i Nordbyen

Kom til Åbent Hus i Nordbyen

26.05.2023

Kom til åbent hus i Nordbyen

Vil du have masser af kvadratmeter tæt på Randers C – med en lav husleje?

Kom til åbent hus og udforsk mulighederne!

Søndag den 4. juni kl. 10-14 tager vores boligrådgivere imod alle interesserede på Glarbjergvej 150, 3. tv., 8930 Randers NØ.

Der er elevator i opgangen. Derudover har lejlighederne altan og er udstyret med komfur, emhætte, køleskab og fryser. Køkken og badeværelse er renoveret i 2008. Der er fællesvaskeri, garage og parkeringspladser i området.

Afdelingen har store, grønne områder med en legeplads og boldbane og ligger meget tæt på indkøbsmuligheder, apotek og busforbindelser til midtbyen.

I Nordbyen finder du boligtyper, der både passer til de mindre og større familier, studerende, enlige og ældre – lige fra 1 til 5 værelser på alt mellem 22 til 146 kvm. Boligerne er tidssvarende istandsat og udeområderne, som indbyder til leg og andre udendørs aktiviteter, er renoverede og bliver dagligt vedligeholdt.

Kom og få en snak om mulighederne i området, få svar på dine spørgsmål om at bo alment og se flere forskellige lejemålstyper.

Vi serverer naturligvis kaffe og kage

 

 

 

Nordbyen Kalder er et samarbejde med Randers Kommune, hvor vi sætter fokus på Nordbyen og de mange muligheder, der er i området.

Åbent hus på Glarbjergvej

Åbent hus på Glarbjergvej

Kort over området med åbent hus

Kort over området med åbent hus

Forrige nyhed
Næste nyhed