Måske oplever du allerede, at situationen har haft økonomiske konsekvenser for dig!

Økonomisk rågivning CORONAVIRUS

25.03.2020

Lige nu befinder vi os i en helt ekstraordinær situation. Coronavirus har lukket det meste af Danmark ned. Bekymringer omkring privatøkonomien kan begynde at fylde oven i bekymringerne om smitte. Måske oplever du allerede, at situationen har haft økonomiske konsekvenser for dig.

Er du i en situation, hvor du har brug for sparring til at komme videre? Hos RandersBolig har vi to økonomisk boligsociale medarbejdere og de tilbyder gratis økonomisk rådgivning til beboere.

Bjarke og Mads kan blandt andet hjælp med: - Kontakt til kommunen - Kontakt til dine kreditorer, hvis du har gæld, du har svært ved at betale - At få søgt om økonomisk støtte f.eks. boligstøtte, enkeltydelser, særlig støtte til høje boligudgifter, børnetilskud, friplads m.m. - At få udarbejdet et budget - Gode råd til besparelser i hverdagen

Hvis du har brug for økonomisk rådgivning, tøv ikke med at kontakte os - i fællesskab finder vi en løsning. Målet for os er, at din hverdagen skal fungere, og det vil vi gerne bidrage til… både i gode og hårde tider.

Find kontaktinformation til Bjarke og Mads via linket. https://www.randersbolig.dk/beboeri…/oekonomisk-raadgivning/

Forrige nyhed
Næste nyhed