Skab fundamentet for dit barns boligfremtid med RandersBolig

Skab fundamentet for dit barns boligfremtid med RandersBolig

15.02.2024

Giv dit barn en solid start på boligmarkedet og styrk deres chancer for den første drømmebolig

 

Når dit barn fylder 15 år, begynder tankerne om fremtiden så småt at spire. En vigtig del af den fremtid er at give vores børn de rette redskaber til at stå stærkt, når de en dag skal flyve fra reden og finde deres første bolig. Et af de redskaber er et medlemskab i RandersBolig.

For kun 200 kr. om året kan du melde dit barn ind i RandersBolig, så snart han eller hun er fyldt 15 år. Med et medlemskab i RandersBolig optjener man løbende anciennitet til over 9000 lejemål i Randers og omegn, fordelt på hele syv lokale boligorganisationer. Dette er med til at give dit barn de bedste forudsætninger, når tiden kommer til at søge sin første egen bolig.

Sådan tilmelder du dit barn
Medlemsopskrivning sker her på hjemmesiden. Her udfylder du blot indmeldelsesformularen med dit barns oplysninger og han eller hun optjener anciennitet fra dag ét. Når dit barn er medlem, kan I sætte medlemskabet som enten 'aktiv' eller i 'bero'. Dette har betydning for, om I ønsker at modtage boligtilbud nu eller senere.

Når I er klar til at modtage boligtilbud, ændrer i medlemskabet til 'aktiv'. Dit barn optjener anciennitet uanset om medlemskabet er aktivt eller i bero.

Skriv dit barn op i dag

Du er altid velkommen til at kontakte RandersBolig, hvis du har spørgsmål til opskrivning, optjening af anciennitet eller boligønsker.

Forrige nyhed
Næste nyhed