Skal du have penge tilbage for vand og varme?

Skal du have penge tilbage for vand og varme?

16.02.2024

Lige nu udsendes vand- og varmeregnskab for 2023 gældende for de boligorganisationer der har skæringsdato 31. december 2023;

- Møllevænget & Storgaarden 

- Randers Boligforening af 1940

- Typografernes Stiftelse 

- Boligforeningen Kronjylland

- Andelsbo 

- Randers Arbejdernes Byggeforening 

Opgørelserne udsendes i vilkårlig rækkefølge, som vi modtager dem fra forbrugsleverandøren. Opgørelse på vand og varme udsendes IKKE samtidig. Alle varmeopgørelser vil være udsendt eller omdelt inden udgangen af april 2024, og alle vandopgørelser vil være udsendt inden udgangen af maj 2024.

I Boligselskabet af 2014 er der forskellige skæringsdatoer, hvorfor forbrugsregnskaberne udsendes løbende hen over året. 

Måske har du allerede modtaget din forbrugsopgørelse i e-boks eller på mail. 

For dem som ikke har givet samtykke til e-boks eller mail, må ventetiden forventes at være længere, da opgørelsen skal udskrives, pakkes og omdeles.

Har du endnu ikke givet samtykke til e-boks, kan du ændre dette ved at logge ind på "Min side". Herefter trykker du på "ret profil" i venstre side. Dernæst trykker du på den grønne bjælke øverst på siden, og sætter flueben ved de ønskede felter.  

I Randers Arbejdernes Byggeforening har vi dog ikke mulighed for at sende forbrugsopgørelserne digitalt, da der benyttes en anden forbrugsregnskabsleverandør. Disse vil derfor, som tidligere år, blive omdelt inden udgangen af april 2024. 

Forrige nyhed
Næste nyhed