Afdelingsforside

Afd. 56 Flyvervej 5

Selskabs logo

Om Flyvervej 5

Bebyggelsen er placeret i den nordlige del af Randers med adgang fra Flyvervej, der er en parallelvej med Ringboulevarden. Flyvervej har forbindelse til Hadsundvej og Gl. Jennumvej. Der findes dagligvarer butikker i nærområdet. Bygningen, der er en 8 etages ejendom, blev oprindelig opført i 1976 med 48 boliger, men er total renoveret i 2011 og består herefter af 32 boliger med 4 boliger på hver plan. Til alle boligerne er der en lille lukket altan på ca. 6 m2. carport  kan lejes. Der er fællesindgangsparti i stueplan, hvor der også findes kontorer og som adgang til boligplanerne er der elevator og trappe. I Jennumparken er der masser af aktiviteter for alle beboere og børn. Den ligger tæt på børnehave, skole, fritidshjem, indkøbsmuligheder og et rekreativt område under Fussingø Skovdistrikt. Der er gode busforbindelser til midtbyen.

Særlige udlejningsregler:
I denne afdeling kan du få fortrin, hvis du er i job eller under videregående uddannelse. Læs mere om de særlige udlejningsregler.

Infrastrukturprojekt:
I 2021 og 2022 fik Jennumparken i Randers nye fællesarealer i et stort infrastrukturprojekt, finansieret af Landsbyggefonden (LBF).

Infrastrukturprojektet skal medvirke til en positiv identitet i Jennumparken – blandt andet ved at åbne området op og knytte det sammen med den omkringliggende by og natur.

Projektet omfatter blandt andet:

- Jennumporten
- ny adgangsportal fra Ringboulevarden
- Udbyggede stiforbindelser
- Opholds- og aktivitetsområder for alle aldersgrupper
- Øget belysning
- Ny, varieret beplantning

RandersBolig er utrolig glade på beboernes og hele Randers’ vegne - at Jennumparken i endnu højere grad er blevet et område for alle byens borgere - og med de nye omgivelser inviterer det til endnu mere udeliv og møder mellem mennesker.

Se den flotte video om det spændende projekt

Afdelingens adresse: Flyvervej 5

Husleje: kr. 6446 - 9022

Faciliteter i afdelingen

Plantegning Medie Boligtype Ejendomstype Rum M 2 Husleje Indskud Ventetid Info Tilføj

Ejendomskontoret

Lokalkontoret Møllevænget & Storgaarden
Lars Kolding
Lokalinspektør
Henrik L. Sundahl
Ejendomsmester
Peter Pedersen
Inspektør
Lene-Merete Greibe Nielsen
Boligrådgiver
Forvaltningen
Forvaltningssekretariatet
Isabell Ries Steffensen
Økonomimedarbejder

Dokumenter

Tilbage