Få hjælp til økonomien - Vi har fastansat vores økonomiske boligsociale medarbejder

Mads Bjerre er fastansat som Økonomisk boligsocial medarbejder i RandersBolig fra 1. marts 2021

02.03.2021

Det kan ske for os alle, at vi kommer ud for en situation, der gør, at vi mister overblikket over vores økonomi og ikke kan betale huslejen – skilsmisse, sygdom, en stor varmeregning, kviklån, konfirmation eller andet. Hvis man er kommet dertil, kan det være svært at se, hvordan man kommer tilbage på sporet - men uanset hvilken årsag der er skyld i en presset økonomi, kan man altid få hjælp i RandersBolig.

Fra 1. marts 2021 er Mads Bjerre fastansat som økonomisk boligsocial medarbejder på fuldtid i RandersBolig, hvor han siden oktober 2019 har været projektansat i ”Råd til huslejen”. Mads tilbyder gratis økonomisk vejledning til alle beboere, der ønsker en hjælpende hånd til at få overblik over økonomien, så hverdagen igen kan hænge sammen.

”Jeg ser frem til at udvikle den økonomiske boligsociale indsats og få spredt budskabet om projektet ”Råd til huslejen”, så flere beboere bliver gjort opmærksomme på muligheden for at få gratis økonomisk rådgivning. Udover at hjælpe beboere med deres budgetter m.m., får jeg også mange spørgsmål, der ikke nødvendigvis er relateret til det økonomiske, og her sætter jeg også en ære i at hjælpe” – forklarer Mads Bjerre.

 

Mads er klar til at hjælpe dig med, at få overblik over din økonomi.

Mads er klar til at hjælpe dig med, at få overblik over din økonomi.

Mads kan hjælpe dig med det, som du måske kan have lidt svært ved at overskue:

  • Kontakt til kreditorer, hvis du har gæld, som du har svært ved at betale
  • Søge økonomisk støtte – boligstøtte, enkeltydelser, støtte til særligt høje boligudgifter, børnetilskud, friplads m.m.
  • Udarbejde et budget til dig, så din økonomi hænger bedre sammen
  • Gode råd om besparelser i hverdagen
  • Kontakt til kommunen

I de seneste år har Mads hjulpet mange beboere med at få styr på deres økonomi og håber, at han med sin fastansættelse kan hjælpe endnu flere beboere i RandersBolig.

Skal Mads også hjælpe dig?

Tøv ikke med at kontakte ham:

Telefon: 2290 9388
Mail: mab@randersbolig.dk

 

Forrige nyhed
Næste nyhed