KÆRSMINDEBADET BUDT UD I STORENTREPRISE

KÆRSMINDEBADET BUDT UD I STORENTREPRISE

09.08.2019

Randers Boligforeningen af 1940 er langt i processen med en ny boligafdeling på det gamle Kærsmindebad i Randers. Her skal opføres 55 almene familieboliger som tæt-lav bebyggelse på i alt ca. 5.560 m2. Adressen er Gørrilds Allé, 8920 Randers NV.

Projektet er budt ud i storentreprise, og vi håber, at der er stor interesse for at deltage i konkurrencen. Der er deadline for prækvalifikation d. 28. august kl 10.00. Tilbudsfristen for de udvalgte er 31. oktober 2019 kl. 10.00. Byggeperioden er fra maj 2020 til juli 2021.

 

Både bygherre og rådgivere glæder sig til at komme i gang med byggeriet og få liv i bølgen igen!

 

Teamet bag er:

Bygherre: Randers Boligforening af 1940 ved RandersBolig www.randersbolig.dk

Bygherrerådgiver: Kuben Management A/S www.kubenman.dk

Totalrådgiver: Erik Arkitekter A/S www.erik.dk med Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S www.vming.dk som underrådgiver

 

Udbudsmaterialet

Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: https://www.ibinder.com/login2/Default.aspx?publiclinkId=jetyzvqqjw&marketid=3&lang=3

 

Projektet kort fortalt:

Boligerne etableres som rækkehuse i henholdsvis 1-plan og 2-plan, som fire forskellige boligtyper. De nye boliger organiseres i boligstænger á 4-5 boliger omkring de interne veje. Vejene tager afsæt i de nye indfaldsveje som etableres af kommunens eget vejprojekt. I forbindelse med boligens forareal placeres et skur samt plads til parkering af egen bil. Rækkehusene forskydes lidt i forhold til hinanden for at bryde de lange facader op. Bebyggelsen indordner sig i de overordnede tanker for Kærsmindebadet ifølge lokalplanen og er hovedsageligt bygget op omkring et asymmetrisk sadeltag med tagpapdækning.

Arbejderne udbydes i fag- hhv. storentrepriser:

A - Murerentreprise

B - Tømrerentreprise

C - Malerentreprise

D - VVS - entreprise

E - El-entreprise

Forrige nyhed
Næste nyhed