Kunstskoven på Nordre Fælled fyldt med glade børn

Kunstskoven på Nordre Fælled fyldt med glade børn

16.05.2024

I dag blev kunstskoven på Nordre Fælled officielt indviet, og det var en festlig dag for både børn og voksne fra lokalområdet. Børnehaverne blev inviteret til en særlig formiddag i skoven, hvor de fik mulighed for at deltage i forskellige sjove aktiviteter.


Pernille Pileflet havde brug for lidt hjælp fra børnene til at finde blomster til hendes blomsterkrans. Det var for at sprede sommerglæde, og børnene var glade for at kunne hjælpe til.

Efter at have samlet blomster blev der budt velkommen til arrangementet, hvor børnene sang en glad sang og derefter kunne gå ind i kunstskoven, hvor børnene fik lov til at hænge deres egne kunstværker op på en rød snor, der snoede sig gennem skoven.

Kunstskoven har tidligere været lærred for andre spændende aktiviteter, som børnene også har deltaget i, såsom at bygge insekthoteller, male sten og dekorere pinde i et stort net. Det er et fantastisk sted for børnene at udfolde deres kreative evner, og hvis de en dag tager på tur med deres familier, kan de stolt vise deres kunst frem.

Senere på dagen kommer de større børn fra skoler og fritidshjem også forbi for at hænge deres kunstværker op i kunstskoven. Igen danner Nordre Fælled rammerne for skønne naturoplevelser for store og små - og alle er velkommen. 

Forrige nyhed
Næste nyhed