Ladestandere i Bjellerupparken

Fremtidssikring af almene boliger i Bjellerupparken

02.12.2022

Antallet af elbiler er i støt stigning herhjemme. Om bare syv år skal 775.000 elbiler køre rundt på vejene i Danmark. Sådan ser den målsætningen ud, som Folketinget vedtog i den sidste folketingsperiode.

A/B Andelsbo´s afdeling 6, Bjellerupparken har bogstavelig talt taget den prognose til sig, og har netop skrevet kontrakt på etablering af ladestandere til elbiler. De har som den første afdeling, i samtlige 7 boligorganisationer, som administreres af RandersBolig, besluttet at etablere ladestandere. Beslutningen blev truffet på et ekstraordinært afdelingsmøde, og her faldt valget på Clever, som leverandør.

Afdelingen består 206 lejemål, og beboerne kan nu glæde sig til at få 2 ladestandere, hver med plads til opladning af 2 biler, på deres fælles parkeringsareal.

Bjellerupparkens beboerdemokrati, går således i front, for at, forbedre vilkårene for kørsel med elbil, og fremme den grønne omstilling. De er ligeledes med til at fremtidssikre deres boliger, så de i fremtiden også er attraktive at leje for dem som kører, eller kommer til at køre, i elbil.

Det er Clever som skal etablere ladestanderne i afdelingen, og det er ligeledes dem som skal yde teknisk support og kundeservice. Ifølge Clever tager det ca. 20 uger fra aftalens indgåelse til afdelingen har ladestanderne klar til afbenyttelse.
Det betyder at de i afdelingen kan se frem til, at de fra foråret 2023 kan tilbyde nuværende som kommende beboere opladningsmulighed til deres elbil.

Skal din afdeling også have ladestandere?
Etablering af ladestandere er den enkelte boligafdelings ansvar. Hvis du som beboer er interesseret i at høre mere, om etablering af ladestandere, i din afdeling, kan du henvende dig til afdelingsbestyrelsen og høre nærmere.

Andelsbo afdeling 6 - Bjellerupparken

Andelsbo afdeling 6 - Bjellerupparken

Forrige nyhed
Næste nyhed