Nyt hold brandkadetter: Tilmeld dig nu!

Nyt hold brandkadetter: Tilmeld dig nu!

16.02.2023

Er du mellem 13 og 17 år har du mulighed for at blive en del af brandkadetkorpset i Randers, der hjælper beredskabet med at klare vigtige opgaver, der gør en stor forskel for borgerne i Randers.

For at blive brandkadet skal man på en 3 måneders grunduddannelse, med undervisning en gang om ugen, der foregår på Falcks brand- og redningsskole i Randers.

På uddannelsen vil du blandt andet prøve kræfter med:

  • Brandslukning med vand, brandtæppe og pulverslukker
  • Rede personer ud af bygninger
  • Røgdykning
  • Førstehjælp

Under uddannelsen er du med til rigtige brandøvelser, hvor du selv får lov til at stå med brandslukkeren og være med til at bære en ”tilskadekommen” ud af en bygning – du vil derfor få en masse spændende oplevelser og erfaringer, som du vil kunne bruge fremover.

Gratis førstehjælpskursus
Som en del af uddannelsen vil du få bevis på at have gennemført et førstehjælpskursus, som du kan bruge, hvis du senere vil tage knallertkørekort.

Bliv en del af holdet og få nye venner
Samarbejde og gode kollegaer er en vigtig del af det at være brandmand. Under uddannelsen som brandkadet laver I derfor forskellige samarbejdsøvelser, hvor I bliver rystet sammen som et hold og får skabt et godt venskab til hinanden.

Næste hold starter onsdag den 1. marts 2023.

Der er undervisning hver onsdag i 14 uger fra kl. 17.30-20.30.

Undervisningen vil hovedsageligt foregå på Falck Stationen i Randers på Hadsundvej 55, 8930 Randers NØ, og når det er nødvendigt for undervisningens indhold, på Falcks Uddannelsescenter Langvang, Langvangen 1, 8930 Randers NØ.

Informationsmøde for forældre
Alle forældre, hvis børn og unge har tilmeldt sig brandkadetterne inviteres til informationsmøde onsdag den 1. marts kl. 17.30 i forbindelse med holdstart.

Læs mere om Brandkadetuddannelsen og tilmeld dig her. 

 

Forrige nyhed
Næste nyhed