Sankt Hans på Nordre Fælled

Sankt Hans på Nordre Fælled

19.06.2023

Tag picnictæppet under armen og børnene i hånden, når der tændes op i Sankthansbålet (danses om majstangen) på Nordre Fælled, fredag den 23. juni. Randers Kommune, Bysekretariatet og Randers Bibliotek inviterer til en hyggelig aften med en række aktiviteter for familier og børn.

Samme aften indvier kunstner, Kirstine Roepstorff, det netop anlagte kunstværk ”Au Natura Bibliotek”, der er en 1:1 udgravning af Randers Biblioteks grundplan på den sydlige del af Nordre Fælled.

Som en del af indvielsen af kunstværket, tilbyder Randers Flyveklub en enestående mulighed for at opleve Nordre Fælled og Au Natura Bibliotek fra luften mellem kl. 18 og 20.

Book din flyvetur her.

Au Natura Bibliotek kommer på aftenen til at danne rammen om aktiviteter såsom højtlæsning og kreative miniworkshops med naturen som tema. Senere sætter Sct. Andreas Kirkes ungdomskor stemningen med kor- og fællessang inden bålet tændes.

Der er mulighed for at købe sodavand, vand, pølser, brød og kage på Nordre Fælled. Der opfordres til at medbringe kontanter.

Derudover er der mulighed for at forudbestille en picnicpose og drikkevarer hos Mad&Mad, der kan medbringes og nydes på Nordre Fælled indtil man dag den 19. juni kl. 12.

OBS: Da der er indført afbrændingsforbud i Randers Kommune pr. 19. juni 2023, erstattes bålet af en majstang, der laves af de fremmødte på aftenen.

Praktisk

Sankthansfesten foregår på den sydlige del af Nordre Fælled ud mod krydset mellem Gl. Jennumvej og Kompagnivej. Arrangementet starter kl. 18 og slutter kl. 21.

Kunstneren bag Au Natura Bibliotek, Kirstine Roepstorff, indvier kunstværket og holder båltale kl. 19.45, hvorefter bålet tændes.

Læs mere på Nordbyen Kalders hjemmeside

Forrige nyhed
Næste nyhed