Stor badesø i Nordre Fælled kan snart være på vej

Stor badesø i Nordre Fælled kan snart være på vej

11.11.2021

Hvis borgerne i Randers vil have sig en svømmetur i det fri, skal de 12 km ud af Randers til Fussing sø. Stedet er derfor meget populært hele året rundt. Men med planerne om at udgrave en stor badesø i Randers, vil borgerne få endnu lettere ved at få sig en frisk dukkert.

”Det er virkelig et spændende projekt, som vil komme alle byens borgere til gode”, siger Louise Hou Kragh, der er sekretariatsleder i Bysekretariatet, der er en del af RandersBolig.

Det er Partnerskabet for Nordre Fælled, der arbejder med planerne om at etablere en badesø i området. Partnerskabet består af Naturstyrelsen Kronjylland, Randers Kommune og Bysekretariatet.

Efterspørgsel på mere vand i området

Idéen med en badesø i Nordre Fælled i Nordbyen er kommet, fordi mange beboere og andre borgere, der færdes i området, har efterspurgt omgivelser med mere vand. Af forslag har en udendørs pool, kanaler og grøfter været oppe at vende – og her er planerne om en stor badesø opstået.

”Det er vigtigt, at badesøen er stor nok og kan rumme de mange besøgende, som vil bruge søen. Vi håber derudover, at der også vil være plads til mange vandsportsaktiviteter som eksempelvis vandpolo og supboards” forklarer Louise Hou Kragh.

Randers Amtsavis har tidligere bragt en uddybende artikel om projektet, som du kan læse her (Plus artikel)

Udviklingsudvalget skal nu tage stilling til, om der skal arbejdes videre med det spændende projekt.

Forrige nyhed
Næste nyhed